Omzetten van blauw kenteken naar geel kenteken

on
Categories: Werkplaats

Omzetten van blauw kenteken naar geel kenteken, en nu?

Als je een scooter hebt met een blauw kenteken en je wilt deze omzetten naar een geel kenteken, dan kun je terecht bij een RDW erkende scooterzaak zoals Scootercare. Het omkeuren van een scooter van blauw naar geel kenteken houdt in dat je scooter wordt omgekeurd van een snorscooter naar een bromscooter. Dit betekent dat je helm moet dragen tijdens het rijden op de bromscooter, maar dat je ook sneller mag rijden dan op een snorscooter.

Scootercare kan voor jou het hele proces van het omkeren van je scooter van blauw naar geel kenteken ontzorgen. Wij keuren je scooter en maken een rapport op en geven dit door aan de RDW. Desgewenst kan Scootercare ook direct het nieuwe gele kenteken laten maken en monteren. Bovendien kan het bedrijf ervoor zorgen dat je scooter wordt opgehaald, gekeurd en weer teruggebracht wordt.

Het is vanaf 3 januari 2023 officieel mogelijk om een snorfiets te wijzigen naar een bromfiets bij een RDW erkende scooterzaak, zoals Scootercare. Dit is belangrijk omdat er vanaf 1 januari 2023 een helmplicht is voor snorscooters, oftewel scooters met een blauwe kentekenplaat.

Kortom, als je jouw scooter wilt omkeren van blauw naar geel kenteken, dan kun je terecht bij Scootercare. Dit RDW erkende scooterbedrijf kan het hele proces voor jou regelen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw bromscooter. Maak vandaag nog afspraak!