Fatbikes en onderhoud bij Scooter Care

on
Categories: Werkplaats

Bij het horen van Scooter Care denk je wellicht direct aan scooters en het onderhoud ervan. Maar wat als we je vertellen dat er een geheel nieuwe wereld voor je opent met onze fatbikes? Naast scooters bieden wij nu ook enkele van de meest gewilde fatbike merken aan zoals Knaap Bike, AGM Fatbike, Fatbike OUXI 2.0 V8 en Phatfour Bike. En niet te vergeten, wij verzorgen ook het onderhoud ervan!

Wat zijn fatbikes?

Fatbikes zijn speciaal ontworpen fietsen met opvallend brede banden, meestal breder dan 3,8 inch. Deze zijn ideaal voor ontspannen ritten door de stad zonder helm, waardoor ze favoriet zijn bij stedelingen die graag de frisse lucht voelen terwijl ze rondrijden.

Waarom een fatbike van Scooter Care?

  1. Diversiteit aan topmerken: Met keuze uit Knaap Bike, AGM Fatbike, Fatbike OUXI 2.0 V8 en Phatfour Bike, hebben wij een fatbike voor iedereen.
  2. Kwaliteit: Net zoals onze scooters staan ook onze fatbikes garant voor topkwaliteit. We selecteren enkel de beste merken die betrouwbaarheid en performance verzekeren.
  3. Onderhoud en service: Bij Scooter Care begrijpen we dat een aankoop slechts het begin is van de reis. Daarom bieden we uitstekende onderhouds- en servicemogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw fatbike altijd in optimale conditie verkeert. Ons gespecialiseerd team staat altijd klaar om je te helpen, of het nu gaat om reguliere check-ups, gedetailleerde reparaties of advies over je fiets.

Onderhoud van fatbikes

We zijn trots op ons vakmanschap niet alleen in de verkoop, maar ook in de verzorging van je fatbike. Ons ervaren onderhoudsteam staat klaar om te zorgen dat jouw fatbike altijd in topconditie blijft, of het nu gaat om een regelmatige check-up, reparaties of vervanging van onderdelen. En als je specifieke onderdelen nodig hebt, kun je eenvoudig navigeren naar onze onderdelenpagina voor fatbikes.

Ontdek de vrijheid de fatbike zelf. Bezoek onze webshop of stap binnen in onze winkel om jouw perfecte fatbike te vinden.