Scootercare bij Mega Meet 2022 circuit Lelystad

on
Categories: Scootercare nieuws

In september 2022 hadden we de kans om deel te nemen aan de jaarlijkse scooter Mega Meet, die plaatsvond op het circuit van Lelystad. Het evenement is een van de grootste scootermeetings in Nederland en trekt scooterliefhebbers vanuit het hele land. Dit jaar besloten we om onze Tovami testbank mee te nemen, zodat we de scootersliefhebbers gratis de prestaties van hun scooters te kunnen testen.

Toen we aankwamen op het circuit van Lelystad, werden we begroet door een enorme menigte scooterliefhebbers. Al snel merkten we dat onze Tovami testbank de aandacht trok van veel bezoekers. Veel scooterliefhebbers hebben gebruik gemaakt van de testbank

Al met al was de scooter Mega Meet op het circuit van Lelystad een fantastische ervaring. We konden onze passie voor scooters delen met andere liefhebbers en tegelijkertijd ons eigen enthousiasme verder aanwakkeren.

We kunnen niet wachten om volgend jaar weer deel te nemen aan de scooter Mega Meet en nog meer nieuwe idee├źn te ontdekken om onze passie voor scooters te delen met anderen.

Tim van Zon heeft zijn talent als filmmaker weer eens laten zien door een prachtige aftermovie te maken van een evenement dat onlangs plaatsvond. De korte film toont de hoogtepunten van het evenement en biedt een geweldige sfeerimpressie voor degenen die er niet bij konden zijn.