Pech met je scooter

on
Categories: Scootercare nieuws

Je scooter start niet? Pech met je scooter is nooit fijn, helaas als scooterrijder heb je daar wel eens mee te maken. Gelukkig heeft Scootercare Hilversum een unieke ophaal service waardoor het op eenvoudige en snelle manier geholpen wordt.

Met een scooter ophaal service kun je bij pech onderweg gerust zijn dat je scooter op een snelle en professionele manier opgehaald en naar de scooterwerkplaats gebracht wordt. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar ook geld aangezien je scooter snel weer in topconditie is en je verder kunt rijden.

Het inschakelen van een scooter ophaal service is eenvoudig. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met Scootercare Hilversum, waarna ze een afspraak met je maken en met een busje je scooter ophaalt. De monteur zal je scooter op een veilige manier ophalen en naar de werkplaats brengen. Daar wordt je scooter gerepareerd en kun je hem op een later moment ophalen.

Een scooter ophaal service is ook een uitkomst voor scooterrijders die niet in staat zijn om hun scooter zelf naar de werkplaats te brengen. Bijvoorbeeld als je ver van huis bent en pech onderweg hebt, of als je scooter te zwaar beschadigd is om nog te rijden. In dit soort gevallen is een scooter ophaal service een ideale oplossing.

Dus sta je met pech, of wil je net van huis gaan en je scooter wilt niet meer starten? Bel ons direct en wij komen je scooter ophalen.

Scootercare denkt aan het milieu en en is aan gesloten bijĀ scooter recycling Nederland.