Lease

Het Scootercare Betaalplan

Achteraf betalen of Betalen per maand, geen probleem!! Koop uw scooter via het Scootercare betaal plan!

Comfort Lease
Comfort lease is een niet doorlopend goederenkrediet, waarbij geld ter beschikking wordt gesteld om een aankoop te kunnen doen. U neemt de scooter/bromfiets (nadat deze rijklaar gemaakt is) direct mee naar huis, en lost het krediet af door maandelijks een vastgesteld termijn bedrag (welke is opgebouwd uit rente en aflossing) over een vastgestelde periode te betalen. Als alle termijnbetalingen zijn voldaan wordt de kredietovereenkomst verbroken. Het afgesproken maandbedrag en de rente blijven ongewijzigd gedurende de totale looptijd van het krediet. U bent te allen tijde bevoegd tot gedeeltelijk of geheel aflossen van het krediet.

Wat moet ik meenemen.

Wat moet ik meenemen?
Neem voor het afsluiten van een Comfort lease of uitgestelde lease te altijd het volgende mee:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • Geldige bank- of giropas
  • Bij een aanvraag vanaf € 1000,- dient u tevens 2 recente loonstroken en een kopie van 1 recent (niet ouder dan 3 maanden) bank/giro afschrift met loonstorting, te betalen alimentatie (indien van toepassing), en woonlasten (indien van toepassing) mee te nemen.
  • Is er sprake van belastingteruggave? Neem dan een ‘Beschikking van Voorlopige Teruggaaf’ van de belasting mee.

Let op: Wanneer u een partner* heeft moet deze ook alle bovenstaande documenten meenemen.

Voor het afsluiten van de Comfort Lease of Uitgestelde lease komt u gewoon langs bij ons in de zaak, via Internet vullen wij vervolgens uw gegevens in en vragen wij de Lease aan. Na het invullen zien wij binnen enkele minuten of de lease goedgekeurd of afgekeurd wordt. Let op: Wanneer de lease afgekeurd wordt vragen wij eenmalig een vergoeding van € 25,-.

*onder partner wordt het volgende verstaan; wanneer u gehuwd bent, samenwonend bent of een geregistreerd partnerschap heeft) Tevens moet uw partner ook een handtekening zetten.