Over ons

Showroom

Als U de Scooters wilt bekijken die in de showroom staan, gaat U naar het menu “Shop en daarna naar “nieuwe scooters e.d.”. U ziet direct de speciale aanbieding van Scootercare. Via de filters kunt u het budget aangeven en kiezen voor bepaalde merken. Wilt u persoonlijk advies kom dan gewoon lang op de Vaartweg.

U bepaald zelf de datum en tijd van aflevering (bijvoorbeeld een verjaardag). Als U nog vragen heeft of wilt U de showroom en de Scooters eens met eigen ogen bekijken, dan bent U altijd welkom! De koffie staat altijd klaar.

Ons aanbod wisselt per week dus mocht het zo zijn dat de scooter van Uw keuze niet in onze showroom te vinden is, dan is deze binnen 24 uur voorradig dankzij onze betrouwbare leveranciers.

Werkplaats / Onderdelenverkoop


In onze ruime werkplaats worden alle reparaties volgens de BOVAG eisen uitgevoerd worden. Alle reparaties zijn binnen 48 uur gereed, mits de onderdelen voorradig zijn. We hebben een koffiehoek om het wachten op kleine reparaties te veraangenamen. U kunt Uw helm en andere persoonlijke bezittingen achter laten tijdens de reparatie zodat u tijdens de reparatie gewoon weg kunt.