Over ons

Bij Scootercare Hilversum zijn we trots op onze team van enthousiaste medewerkers. Onze missie is om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Dit door bijvoorbeeld je scooter op te halen voor reparatie.

De eigenaar, Robin, is een expert als het gaat om scooters en zorgt ervoor dat de medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de scooterwereld.

Ons team bestaat uit experts, met jarenlange ervaring in de branche. We weten precies wat er speelt en welke scooters het beste bij onze klanten passen. Of je nu op zoek bent naar een scooter voor dagelijks gebruik of dikke opties aan je scooter wilt toevoegen, wij helpen je graag!

Showroom

Onze showroom biedt een scala aan topmerken en aanbiedingen die aansluiten bij jouw budget. In de webshop kan je onze handige filters kun je gericht zoeken naar jouw ride. Maar wil je liever persoonlijk advies? Kom dan langs op onze locatie aan de Vaartweg. Onze amigo’s staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

En het mooiste van alles? Je bepaalt zelf de datum en tijd van aflevering, zodat je scooter op tijd klaar staat voor bijvoorbeeld een verjaardag. Mocht de scooter van je keuze niet in onze showroom staan, geen zorgen. Onze betrouwbare leveranciers zorgen ervoor dat jouw scooter of fatbike binnen 24 uur voorradig is. Dus, kom langs voor een kop koffie en bekijk ons aanbod van de nieuwste scooters!

Werkplaats

In onze werkplaats voeren wij reparaties uit volgens de laatste BOVAG eisen. Onze snelle service zorgt ervoor dat jij binnen 48 uur weer op de weg bent, mits de onderdelen op voorraad zijn. Wij hebben een gezellige koffiehoek waar je tijdens kleine reparaties van een kopje koffie kunt genieten. Laat gerust je helm en andere persoonlijke bezittingen achter tijdens de reparatie, zodat je lekker kunt rondhangen en wachten tot jouw ride weer klaar is.